top of page

Hekwerken & Poorten

Hekwerken & poorten bieden afscherming en beveiliging. Denk aan balustrades, tuinhekken, tuinpoorten, loopdeuren, balkonhekken en raam- en valbeveiligingen. 

U kunt zelf een ontwerp overleggen of samen met ons de mogelijkheden bespreken. We adviseren u graag in de beste keuze voor het ontwerp. Dat kan een strakke en moderne uitvoering zijn of een klassiekere benadering hebben. Ook specialiseren we ons in de restauratie van oude hekwerken en poorten. Klik voor meer informatie hier.

 

We kijken samen met u naar de best mogelijke bevestiging (aangepast aan uw locatie) en de verschillende soorten materiaal waarin het uitgevoerd kan worden. Stalen poorten kunnen een open of een dicht ontwerp hebben, dus met spijlen of met beplating erin. Ook werken we met perfoplaat, Corte staal en leveren we basis frames die u kunt bekleden met bijvoorbeeld hout. 

De conservering van het staal hangt af van de plaatsing en uw wens. Voor buiten raden we aan om altijd te kiezen voor thermisch verzinken of poedercoaten. Voor binnen kan verfwerk ook volstaan. 

De montage kan ook volledig door ons verzorgd worden. 

bottom of page